O sklepie

Skąd pomysł na sklep Fundacji Sensoria?

Szukając nowych form promocji naszych działań oraz alternatywnego źródła ich dofinansowania, w 2015 roku założyliśmy Sklep Fundacji Sensoria.

Rodzice szukający prezentu dla swojej pociechy znajdą tutaj niezwykłą bajkę „Owadzi przyjaciele i Tajemnica Wróżkowego Korzenia” autorstwa Celiny Foryś – dziewczynki, która w wieku 12 lat zachorowała na nowotwór złośliwy kości, a pisząc książeczkę dla innych dzieci, spełniła swoje wielkie marzenie.

Stawiamy na edukację poprzez zabawę! Rodzicom i nauczycielom uczniów najmłodszych klas szkoły podstawowej polecamy słuchowisko „Lekki Tornister i Zielona Kropeczka” czytane przez znanych polskich aktorów. W pełnej humoru historii nie brakuje treści dotyczących profilaktyki wad postawy.

Chcesz złożyć bliskiej Ci osobie życzenia w niebanalny sposób? Kup kartkę okolicznościową wykonaną przez dziecko przebywające w szpitalu i wesprzyj misję Fundacji Sensoria!

Razem możemy więcej, a najlepszy czas na działanie jest TERAZ. Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą naszego sklepu!

Idea

Pomaganie jest takie proste! I przyjemne :) Ty otrzymujesz nasze gadżety, materiały edukacyjne, warsztaty, a my uzyskujemy wsparcie w realizacji naszych działań statutowych. Dzięki Twojemu zaangażowaniu możemy prowadzić projekty z zakresu zdrowia i edukacji, m.in. BohaterON – włącz historię!, Rakoobrona, Lekki Tornister, SzkolnaSkarbonka.pl.

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ O NASZYCH DZIAŁANIACH

ul. Ołtaszyńska 7, 53-010 Wrocław